Sider

mandag 26. april 2010

Stemveien selges

Nå er leiligheten ute for salg, og skal bli morsomt å se hvordan ting blir etter visningen som er førstkommende søndag fra 16:45 til 17:45. Megler for leiligheten er Knut Idland, han som var megler for det huset som gikk fra oss på Vatne.
En utrolig dyktlig megler som jeg er storfornøyd med!
Sola - Innbydende 2 roms bbl endeleilighet
Sentralt - Solrik terrasse - Utsikt




Prisantydning: 1.750.000,-
Visning: Søndag 2. Mai 16:45-17:45

Primærareal: 47 m²
Bruksareal: 49 m²
Bruttoareal: 52 m²



Beskrivelse


Innhold:
3.etg.: Entre`, gang, bad/vaskerom med /dusj/wc/vask, stue og kjøkken i åpen løsning, matbod, bod, soverom.

Standard:
Oppusset leilighet med god standard. Leiligheten går i lyse tidsriktige farger. Gulvene er stort sett belagt med laminat, foruten entre`som har gulvfliser. Badet er helflist og har varmekabler i gulv. I stuen er det store vindusflater, noen som gir leiligheten godt med lys og flott utsikt mot sør. Kjøkkenet har nye fronter. Det er god lagringsplass i bod, samt egen matbod. Utvendig har leiligheten en stor, usjenert og solrik terrasse med flott utsikt.

Fyring/Oppvarming:
Elektrisk

Beliggenhet:
Stemvegen 26 i, er en meget sentralt beliggende 2-roms leilighet grensende mot friområde og med god utsikt. Leiligheten ligger i gåavstand til dagligvarebutikk, Sola vgs, ungdomskole, Sande barneskole og barnehage, samt med kort vei til Sola sentrum. Gode bussforbindelser. Varden ligger i utkanten av Sola sentrum i barnevennlig område med liten trafikk.

Adkomst:
Ta inn Stemvegen ved rundkjøringen ved kulturhuset, følg Stemvegen oppover langs Sande skole, du vil da få leilighetskomplekset på høyre side.

Parkering:
Garasje med bod.

Beskaffenhet:
Stort opparbeidet felles tomteområde. Tomten er opparbeidet til bla. parkering og garasjeanlegg.












Klem Christine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar