Sider

onsdag 28. april 2010

Dyre- og miljøvern-organisasjoner

Som et sterkt medlem av både dyrebeskyttelen og WWF, vil jeg anbefale dere også å bli medlem. Eller du kan gi støtte, enten om du vil handle på nettbutikkene eller bare føler for å gi noen kroner.
Grunnlag for støtte er for jo flere medlemmer - jo mer kan organisasjonen gjøre for dyrene.
Det å se at husdyr ikke har noe hjem gjør meg forferdelig trist. Mennesker legger valper igjen på bossplasser og binder bikkja si utfor butikken i håp om at noen vil ha dem. Dette mener jeg er feil måte å formidle det budskaet på (om det i det hele tatt er dette som er budskapet)!

Dyrebeskyttelsen er landets største og eldste dyrevernorganisasjon, med over 10.000 medlemmer og tusener av frivillige arbeidere. De redder tusenvis av dyr i nød eller lidelse, og griper inn der dyrene trenger deres hjelp.


Her har du katten Brian da dyrebeskyttelsen fant ham,
og et bilde av ham etter at de tok vare på ham:




World Wide Fund for Nature, WWF, er en av verdens største miljøvernorganisasjoner som ble startet i 1961 pga. de store ødleggelsene av Afrikas natur. Med 5 millioner støttespillere på fem kontinenter, aktiviteter i mer enn 90 land, over 4000 ansatte og mer enn 1000 aktive naturvernprosjekter, så spiller WWF en stor rolle for verdens miljø. WWF-Norge har mer enn 11000 givere og medlemmer, og i 2008 hadde vi en omsetning på 100 millioner kroner.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar